Frapin Cuvée Rabelais
3 797 290 Ft Kosárba teszem

Frapin Cuvée Rabelais

3 797 290 Ft

Ez a cognac egy ’Hommage’ Francois Rabelais humanistának és írónak, aki a XV. század végén, de inkább a XVI. században élt. Frapin családba nősült; innen a toll a Frapin emblémában.

Egy világkülönlegesség ez az ital. 2022 májusában készült el és került méltó üvegbe. 100 évig várakozott erre a pillanatra. A Frapin cognac mestere készítette ezt a tökéletes elixírt, ami elegáns aroma komplexitásával különbözik minden más cognac-tól.

Sárgás, narancs árnyalatos szín. Különösen delikát illat, narancs, kandírozott sárgabarack illatjegyek mellett diszkrét fás aromajegyekkel. Íze szárított gyümölcs az első pillanatra, majd dohány és cédrus-doboz illatok. Rendkívül hosszú a lecsengése, hosszú ideig a szájban marad íze.

Ez az egyedülálló remekmű, csak egy egyedülálló kristályüvegbe kerülhet. Az egyik leghíresebb francia üvegfúvó manufaktúra – Cristallerie Saint-Louis – terméke. Borostyánkőcseppre emlékeztető formája, 24 karátos aranyozott nyaka és íves talpa magával ragadja a szemet. Megjelenése rendkívül luxuriózus, belső tartalmát méltón képviselve. Minden egyes darab Rabelais Cuvée-t számozott, hitelesített tanúsítvánnyal látták el. Összesen 500 db készült ebből a cognac-ból a világnak.